• Volgende ZiezoZomerZooi 14 t/m 21 juni 2024!


Wat is ZiezoZomerZooi?

ZiezoZomerZooi is één grote feestweek. Vanuit een super gezellig vakantiekamphuis in Brabant doen we te gekke dingen!

Wat gaan we doen tijdens ZiezoZomerZooi?

Een week lang doen we allemaal leuke dingen. We vangen de eerste avond altijd aan met een spetterende bingo en gaan we natuurlijk door tot we allemaal prijs hebben. Met z’n allen dollen we in een pretpark, gaan we disco bowlen, zwemmen, filmavond, knutselen, speurtocht, een te gekke karaoke avond en ook de waterglijbaan, de trampoline en het springkussen nemen we mee. Het is teveel om op te noemen. Uiteraard sluiten we de week af met een spetterende onvergetelijke bonte avond.

Waar gaan we naar toe?

Ons super gezellige vakantie kamphuis ligt in Diessen (N. Brabant)

Wie gaan er allemaal mee?

ZiezoZomerZooi is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste, begeleiders en natuurlijk een professioneel medisch team. Iedereen mag met ons mee in wat voor fase je van je behandeling ook zit. Ook als je full time begeleiding nodig hebt dan organiseren we voor jou een één op één begeleiding.

Wanneer?

Lekker in de zomer van zaterdag 16 juni t/m vrijdag 22 juni en de kennismakingsdag wordt daarvoor gepland op 13 mei 2023. De laatste informatie m.b.t. Corona staat op de home-pagina van deze website.

Lijkt het je leuk?

Klik hier voor een indruk van ZiezoZomerzooi!

Ga gezellig met ons mee! En meld je aan!
Het is één grote feestweek die hartstikke leuk ga vinden.


Commissie ZiezoZomerzooi

Sylvia van Eijk (Voorzitter) & Jaap Kooijman (Hoofd medisch)


Donatie formulier

Alle door ons georganiseerde activiteiten worden kosteloos aangeboden. Dit is mogelijk dankzij onze sponsoren en het feit dat de stichting voor 100% door vrijwilligers wordt gedragen. We zijn er trots op dat we samen met onze vrijwilligers en partners elke dag het verschil kunnen maken voor kinderen om gewoon weer even kind te zijn.

Steun het werk van Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) met een donatie naar keuze. Dankzij uw financiële bijdrage kunnen wij ons werk met enthousiasme voortzetten.