• Volgende Winterkolder 20 t/m 27 januari 2024!

Het laatste nieuws


Winterkolder kan terugkijken op een zeer geslaagde editie 2023! Wat een waanzinnige week hebben wij gehad! Prachtige omstandigheden met ruim voldoende sneeuw en zelfs nog een paar dagen zon met prachtige uitzichten over het dal van Flachau. Iedereen heeft leren skiën, grenzen opgezocht en overwonnen, veel gelachen, lol gemaakt, gedanst en nog veel meer. Lieve kinderen, dank jullie wel voor jullie gezelligheid, plezier, energie en mooie gesprekken. Wij hebben van jullie genoten! 

Voor wie een indruk wil krijgen van hoe onze week er uit zag, bekijk de mooie preview van de kampfilm hier. 

Wij hopen nog heel lang dit prachtige SKOV-Winterkolder-kamp te kunnen organiseren. Met een financiële bijdrage, groot of klein, kunnen jullie ons hierbij helpen. Kijk hier voor meer informatie hierover. Onze dank is groot! 

Kampcommissie

Carina de Pree – voorzitter 
Christel Egberts – secretaris
Martijn Döpp – penningmeester
Annemarie Peek – hoofd medisch
Femke van Dis – hoofd skileraren   


Donatie formulier

Alle door ons georganiseerde activiteiten worden kosteloos aangeboden. Dit is mogelijk dankzij onze sponsoren en het feit dat de stichting voor 100% door vrijwilligers wordt gedragen. We zijn er trots op dat we samen met onze vrijwilligers en partners elke dag het verschil kunnen maken voor kinderen om gewoon weer even kind te zijn.

Steun het werk van Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) met een donatie naar keuze. Dankzij uw financiële bijdrage kunnen wij ons werk met enthousiasme voortzetten.