CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Winterkolder is weer vertrokken naar Oostenrijk!

Vandaag is de bus naar Oostenrijk weer vertrokken voor een week lang plezier maken in de sneeuw van Flachau. Er ligt meer dan voldoende sneeuw (140cm boven en 60cm in het dal) en de vooruitzichten zijn prima.

De reis zat vol, dus er konden ook geen andere kinderen meer mee. Geweldig dat er ook weer zo’n grote groep met begeleiders mee gaat die allemaal vrije dagen hebben opgenomen om deze kinderen de week van hun leven te geven!

Flachau heeft een enorm scala aan pistes voor alle niveaus van wintersportliefhebbers. Dat maakt het het ideale oord om met Winterkolder naartoe te gaan. Het gebied biedt glooiende, brede blauwe pistes voor beginners tot uitdagende rode en zelfs zwarte afdalingen. Maar daarnaast ook mooie onderkomens en veel gezelligheid.

Alle activiteiten van SKOV worden georganiseerd met 100% vrijwilligers. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van donoren en sponsoren om deze kinderen de week van hun leven te geven. Draagt u dat een warm hart toe en bent u in staat om ons daarbij te ondersteunen? Doneren kan via onze website. Alvast hartelijk dank!

We wensen alle deelnemers (en begeleiders) een fantastische week toe!

Facebook
LinkedIn