CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Winterkolder in Snowmagazine op RTL4!

Hoe gaaf is dat om als 100% vrijwilligersorganisatie gewoon in beeld te zijn op RTL4. Deze eer viel Winterkolder ten deel in de uitzending van SNOWmagazine van 17 december 2023. Een leuk interview waarbij klip en klaar werd aangegeven wat Winterkolder is.

Het is vanzelfsprekend leuk om de hele uitzending te bekijken, maar mocht je niet kunnen wachten, “spoel” dan door naar het punt van 4 minuut en 12 seconden. Vanaf daar start het onderdeel waarin Winterkolder in beeld komt.

Kijk op onze website om meer info over Winterkolder te lezen.

Over Snowmagazine
Snowmagazine is al 34 jaar het wintersport programma van RTL4. In iedere uitzending volgen presentatoren Koert-Jan de Bruijn, Saskia Pieck, Patrick van der Graaff en Sophie van Hoytema Nederlanders op een wintersportlocatie.

In twee afwisselende verhaallijnen wordt de kijker meegenomen door het skigebied, de dorpjes en de streek. We zien de echte wintersportbeleving, waarbij de kijker tegelijkertijd een goed beeld krijgt van het skigebied, de plaats, de sfeer en onderkomens. Kortom een goede indruk van de wintersportbestemming. Saskia en Patrick gaan veelal op stap met Nederlanders die in het gebied wonen of werken, of met Nederlandse toeristen die er al vaker op vakantie zijn geweest.

Met deze Nederlanders gaan de presentatoren in de wintersportplaats op zoek naar de mooiste pistes, bars, après-ski, de leukste rodelbaan; eigenlijk alles wat er in een wintersportplaats gebeurt. Koert-Jan en Sophie zijn vaak alleen op stap en verkennen ook een deel van het skigebied. Belevenis speelt hierbij een grote rol, waarbij uitdagende activiteiten niet geschuwd worden.

Een informatief tv-programma waarbij werk gecombineerd wordt met plezier. Dankzij de kennis van onze presentatoren wordt er aandacht geschonken aan techniek en productinformatie.

Zie ook Snowmagazine.

Facebook
LinkedIn