CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Wat een mooie Dolle Dingendag!

Op 13 september 2023 was het weer zover: Dolle Dingendag. De dag dat nog zieke of net genezen kinderen met kanker in de leeftijd van 3-12 jaar samen met hun broertjes, zusjes en ouders een prachtige dag mogen beleven in Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Met hulp van maar liefst 45 (!) vrijwilligers werd het weer een geweldige dag. Al vroeg in de ochtend kwamen de oncologie verpleegkundigen, artsen, vrienden en vriendinnen aan in Apeldoorn. Ook de dames van de Ladies’ Circle waren weer aanwezig om te helpen schminken, knutselen, etc. Geweldig om zo’n enorme groep vrijwilligers te hebben die Dolle Dingendag zo’n warm hart toedragen.

Samen met ouders, broertjes en zusjes zijn er weer meer dan 1000 toegangskaarten uitgedeeld. Maar zo gaat dat zo maar niet … iedereen die binnenkomt wordt even hartelijk als liefdevol ontvangen en bovendien voorzien van VIP envelop, shirts, petjes en snoepjes.

Niet lang daarna zijn de attracties allemaal gevuld met blije gezichten van zowel kinderen als hun ouders. Kinderen worden prachtig geschminkt als prinses, leeuw of wat dan ook gevraagd werd. Er werden cupcakes versierd, er werd met water gespoten van vers fruit (gesponsord door de Lidl!) genoten maar natuurlijk ook friet gegeten.

Wat.een.dag.
Even gewoon weer kind zijn. Even geen ziekenhuis. Even gewoon genieten met papa, mama, broertjes en zusjes.

Gezinnen weer even compleet, genieten met hun broertje of zusje, lekker gek doen met papa of mama. Ze maken de waardevolste herinneringen, zien hun medische toppers in gewone kleding, maken met hun plezier als nooit te voren, spreken hun ziekenhuisvriendjes en ouders die elkaar vanuit het ziekenhuis kennen, treffen elkaar onderling. Verbinding in de buitenlucht!

Dank aan alle vrijwilligers en aan alles sponsoren om dit mogelijk te maken. Speciale dank aan Kinderpretpark Julianatoren. Zij ontvangen ons ieder jaar met veel enthousiasme en denken altijd mee om er een zo mooi mogelijk dag van te maken. Medewerkers komen er zelfs speciaal voor terug om te werken op deze dag. Zo bijzonder vinden ze dat. Top!

Dat het een mooie en waardevolle dag was, is wel duidelijk met een greep uit de vele reacties die gedeeld werden via de Facebook-pagina van Dolle Dingendag:

“Rocely haar missie was: genieten van alle attracties, maar óók met haar idolen op de foto te gaan.. beide missies zijn volbracht????????

DOLLE DINGENDAG 2023, JE WAS GEWELDIG !!!!

Skov, Ladies’ Circle De Friese Wouden, team van Kinderpretpark Julianatoren, artsen en verpleegkundigen van Prinses Maxima Centrum en alle Shared Cares, én alle vrijwilligers door wie dit mogelijk is gemaakt: DANK JULLIE WEL????????❤TOT VOLGEND JAAR !!!????????

“Wat was het een heerlijke dag moe maar voldaan en zo fijn om iedereen weer te zien. Alle lof voor de organisatie.”

“Een bijzondere dag: Dolle Dingendag Skov. Wat heeft Kiki genoten. En wat vond ik het fijn om onze ziekenhuisfamilie weer te zien“

Tot volgend jaar!

Facebook
LinkedIn