CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Waar we het voor doen?

Er wordt ons vaak gevraagd waar we het allemaal voor doen. Met meer dan 200 vrijwilligers ieder jaar maar weer bezig zijn met de organisatie van vijf fantastische vakantiekampen en een geweldige familiedag. Het antwoord is dankbaarheid.

We krijgen iedere keer weer kippenvel als we zien hoe de kinderen en hun broertjes, zusjes en ouders kunnen genieten van hetgeen we voor ze organiseren. De dankbaarheid die de kinderen uitstralen maakt het licht om de inspanning keer op keer te leveren. Spelen, genieten, goede gesprekken. Voor ieder kind anders, maar altijd met dezelfde strekking.

Maar ook de reactie van ouders sterkt ons in het iedere keer weer gaan tot het uiterste om de activiteiten tot een succes te maken en de kinderen te kunnen laten genieten. Soms worden we er ook wel een beetje stil van:

“Onze puber is nu 3x op reis geweest met de SKOV en wat jullie doen is onbetaalbaar! Littekens en zorgen die even ‘normaal’ worden. Even niet anders zijn dan anderen. Gelijkgestemden ontmoeten, lotgenoten. Hoe fijn is dat?!
Dank namens ons, jullie mogen trots zijn op wat jullie doen 🧡”

Dankbaar dat we dit mogen doen. Hele fijne dagen gewenst, geniet van elkaar!

Facebook
LinkedIn