CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Verslag van Herfstherrie 2023

Herfstherrie 2023 beloofde alweer een geweldige editie te worden met 33 kinderen, een heleboel begeleiders en natuurlijk de ondersteuning van PBN Sport & Adventure. Lees onderstaand mee wat ze ondertussen allemaal meegemaakt hebben!

Onderweg!
Zelfs op de eerste dag was het al direct raak. Afscheid nemen, de bus in en rijden maar. Wat denken jullie van een potje lasergamen, eten bij de McDonalds, paspoorten die bij de grens gescand laten worden en kennismaken met elkaar. Iedereen heeft gelijk zin in de eerste dag in de Ardennen. Wat zullen we gaan doen?

Dag 1
De eerste dag in de Ardennen is aangebroken. Wat een een geweldige dag. Een aantal van de kinderen zijn onder de grond gegaan als echte mijnwerkers. Brrrr …. nat en koud. Maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen kreeg een stoere overall aan en ook een helm met lampje op. De andere groep heeft de “woeste” rivier bevaren. Stroomversnellingen af en peddelen maar. Prachtig. En in de avond heeft iedereen een eigen kussensloop gemaakt en nagepraat over de dag. Op naar morgen!

Dag 2
De tweede dag is in de ochtend tussen de druppels door expeditie Robinson, een teamwork Challenge, gespeeld. ‘s-Middags kwam er een fijn zonnetje door en heeft de hele groep geklommen. Mèt abseilen en daarmee heeft iedereen zijn/haar angsten overwonnen! Bij thuiskomst werd genoten van een heerlijke nasi maaltijd.

Dag 3
Vandaag stond er tokkelen en mountainbiken op het programma. Ondanks het weer was het weer een geweldige dag. Zelfs de bloemen gingen bloeien. Wat een enorme bikkels hebben we mee, enorm trots op hoe deze toppers het doen deze week!

Dag 4
Uitslapen en zwemmen! Een fijne ontspannen dag in het zwembad. Begonnen met een uitslaap ochtend, daarna met de bus naar het zwembad om aldaar een patatje te eten als lunch en halverwege de middag terug naar Sportpoint om daar voor te bereiden op de feestavond. We hebben genoten!

Facebook
LinkedIn