Ronde Tafel Voorschoten – Leidschendam heeft een geweldige actie opgezet om Winterkolder te ondersteunen: Varend Tafelen ofwel heerlijk op het water dineren op de mooiste plekjes langs de Parel aan de Vliet.

Zij hebben voor u een aantal heerlijke cateraars bereid gevonden om op zaterdag 3 juni 2023 een mooi gerechtje te serveren. Sommige bezoekt u op hun eigen locatie, anderen hebben ze op mooie plekjes neergezet waar u van hun creatie kunt genieten.

De deelnemende bedrijven zijn:

Varend Tafelen is gegarandeerd een unieke ervaring. Velen die eerder mee hebben gevaren zullen dat bevestigen. U kunt dit jaar meevaren vanaf Eur 100 per persoon. U vaart dan met uw eigen boot of met een bevriend iemand mee. U kunt natuurlijk ook zelf een boot huren.

De volledige opbrengst van de ticketverkoop en de extra bijdragen op de avond zelf, gaan naar Winterkolder. Kunt u niet meevaren op 3 juni, dan zijn donaties natuurlijk ook van harte welkom.

We zijn als SKOV / Winterkolder dankbaar voor dit initiatief en verwijzen u graag naar de website met meer informatie: RT91 Varend Tafelen 2023 – RT91 Voorschoten + Leidschendam.

De datum is reeds verstreken, dus inschrijven kan helaas niet meer.