CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

SKOV live bij L.O.V.E. Zukke Zorgen!

Op woensdagavond 27 april was SKOV te gast bij de live uitzending van Zukke Zorgen, een radioprogramma van de L.O.V.E. (Lokale Omroep Volendam Edam). Deze omroep maakt al meer dan 20 jaar spraakmakende en veelbeluisterde radioprogramma’s voor de Gemeente Edam-Volendam.

Presentatrice Marieke Keizer bracht deze avond onze mooie stichting onder de aandacht. Namens SKOV was Arno Berwers (bestuurslid communicatie) aanwezig in de studio. Afgewisseld met muziek kwamen alle kampen en de familiedag aan bod en werd de luisteraars uitleg gegeven over het belang van de activiteiten van SKOV. De techniek werd deze avond verzorgd door Jaap Mol en Klaas Bond, waarvoor dank!

Tijdens de twee uur durende live uitzending werd de aandacht regelmatig gericht op het feit dat de luisteraars SKOV kunnen ondersteunen met behulp van een donatie via de website of het opzetten van acties om geld in te zamelen. Dat werd vanzelfsprekend zeer op prijs gesteld, want voor onze stichting is iedere euro er één om de kinderen die met onze kampen mee gaan de tijd van hun leven te geven.

Nogmaals dank voor de geboden gelegenheid!

Over L.O.V.E.
De Lokale Omroep Volendam Edam verzorgt radio- en televisie-uitzendingen in de gemeente Edam-Volendam. De omroep is in de loop der jaren uitgebreid met Tekst-TV (1993) en een website (1999). De omroep beschikt o.a. over een tweetal radiostudio’s, een RTV studio, twee digitale montagesets en een online lineaire montage opstelling.

Er zijn mooie overeenkomsten tussen L.O.V.E. en SKOV. Beide stichtingen bestaan sinds 1985 en beiden werken volledig met onbetaalde vrijwilligers. In totaal zijn er meer dan 50 vrijwilligers actief bij de omroep.

blank
Facebook
LinkedIn