CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Prachtige bijdrage We-support Dinner!

Twee keer per jaar wordt in Eindhoven het We-support Charity Dinner georganiseerd waarbij de gehele opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan van tevoren bepaalde goede doelen. We zijn ongelooflijk dankbaar dat we als SKOV één van de vijf benoemde doelen mogen zijn.

Tijdens de laatste editie van het Charity Dinner op vrijdag 24 november 2023 mochten we een werkelijk prachtige cheque voor een bedrag van maar liefst € 14.501,00 in ontvangst nemen. De cheque stelt ons in staat om kinderen met kanker weer één van de mooiste weken van hun leven te bezorgen. We zijn daar zeer dankbaar voor!

Over het We-support Charity Dinner
Het WE-support Charity Dinner is een avond waarin gasten kunnen genieten van geweldige gerechten van maar liefst 4 chefkoks die hun krachten en creativiteit hebben gebundeld om een sterwaardig diner neer te zetten. Een volledig verzorgd avondje uit met een verrassend diner, live entertainment en inspirerende verhalen vanuit de stichting WE-support.

En dat alles op een avond waar de opbrengst voor de volle 100% gaat naar deze goede doelen: SKOV, Bambanani, De Zonnebloem, Made Blue en i-support. Vele ondernemers zetten zich belangeloos in voor deze avond. Zij zorgden ervoor dat deze avond een enorm succes werd en een heel mooi bedrag heeft opgeleverd!

Zie ook: https://www.wesupportstichting.nl.

Nogmaals hartelijk dank voor de bijdrage!

Facebook
LinkedIn