CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Mooie opbrengst uit actie van FysioTotaal!

De meimaand sportmaand van FysioTotaal uit Harderwijk was een groot succes. In de maand mei is een groep deelnemers 2x in de week met Samuel van FysioTotaal op pad geweest met de ElliptiGo.

Na een vier weken trainen werd de sportmaand afgesloten met een mooie tocht over de Veluwe. Dat was genieten en vraagt zeker om een herhaling. Die gaat er hoogstwaarschijnlijk ook komen in september.

De kosten voor deelname waren € 99,- per persoon. De actie heeft een opbrengst van € 1000,00 opgeleverd en die is volledig naar het goede doel gegaan: ZieZoZomerZooi, het zomerkamp van SKOV voor kinderen met kanker.

Via de socials van FysioTotaal wordt hier meer over bekendgemaakt. Wij danken FysioTotaal voor de organisatie en alle deelnemers voor hun bijdrage. En natuurlijk ook de sponsor Run2Go voor het sponsoren van de ElliptiGo’s!

Over FysioTotaal
FysioTotaal is al meer dan 25 jaar stevig geworteld in Harderwijk. Klein begonnen groeide het bedrijf al gauw uit tot een hoogwaardige praktijk met meerdere fysiotherapeuten, manueel therapeuten en sportfysiotherapeuten. Kijk voor meer info op de website van FysioTotaal.

Facebook
LinkedIn