CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

DONEER NU AAN SKOV!

Vier samen met ons het 10-jarig bestaan van MOJO door te doneren aan SKOV, Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen. Deze geweldige stichting organiseert ieder jaar belangeloos vijf vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker en dat met 100% vrijwilligers!

We zouden het zeer op prijs stellen als je een bijdrage zou willen doen aan deze prachtige stichting met behulp van onderstaand formulier. Alvast bedankt!! 

UW HULP IS WELKOM

Samen kunnen we het verschil maken in het leven van deze zieke kinderen. Alvast dank!
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €25,00

Café Mojo bestaat 10 jaar!

Bij Café Mojo in Amsterdam Oost kun je al 10 jaar van ’s ochtends tot ’s avonds laat binnen lopen. Op het terras zit je de hele dag in de zon en binnen in het restaurant of aan de bar zit je altijd lekker warm.

Het is de perfecte plek in Oost voor je dagelijkse kop koffie met een krantje of gewoon een lekkere lunch. Na je koffie wordt het vanzelf tijd voor een goede borrel of diner. Het assortiment speciaal bier is zo groot dat je een week nodig hebt voor een rondje kaart! De dinerkaart wisselt met de seizoenen mee. Een aantal klassiekers, zoals onze beroemde spareribs en de enige echte Mojo burger, verdwijnen natuurlijk nooit!

Dank je wel voor het samen vieren van ons 10-jarig bestaan en namens SKOV hartelijk dank voor jouw bijdrage!