⚠⚠⚠
Helaas kan Herfstherrie dit jaar niet doorgaan vanwege de maatregelen door het Corona virus.

We hopen volgend jaar op een extra knallende editie!
⚠⚠⚠

Wat was Herfstherrie? (vóór corona)

Even op survival, even gewoon weer kind zijn!

Lekker op survival in de Belgische Ardennen. Dat is jezelf overwinnen en je grenzen verleggen. Klimmen, mountainbiken, boogschieten en abseilen. Allemaal spannend en heftig… dat is Herfstherrie!

Herfstherrie wordt georganiseerd in samenwerking met PBN Sport & Adventure. Professionals die samen met jou nieuwe uitdagingen aangaan en je lekker laten genieten!

Wie gaan Herfstherrie maken?

Herfstherrie is voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar. Het hebben van een handicap of een amputatie is geen enkel probleem. Je moet wel enigszins hersteld zijn van de intensieve behandeling (operatie, kuren of bestraling), want voor Herfstherrie heb je een redelijke conditie nodig. De begeleiding bestaat uit een medisch team (artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeut, etc.) en professionele instructeurs van PBN.

Wat ga je allemaal doen?

Herfstherrie is.. abseilen, rotsklimmen, mountainbiken, tokkelen (langs een strak gespannen touw naar beneden roetsjen), (kruis-)boogschieten, zwemmen en nog veel meer! Herfstherrie is verder ook gewoon een heel gezellig kamp. Spelletjes, video kijken, disco of gewoon lekker kletsen bij het kampvuur.

Waar gaan we ‘Herrie’ maken?

Herfstherrie is een week lang te gast op een locatie van PBN: Adventure Hill in het plaatsje Durbuy. Op Adventure Hill wordt gekookt, gegeten, en geslapen.

Wanneer?

De naam van ons kamp doet het al vermoeden: in de herfstvakantie. Voor het vertrek is er een kennismakingsdag, waar je iedereen alvast leert kennen en vragen kunt stellen.