Het laatste nieuws

  Hier komen de laatste nieuwtjes over Herfstherrie te staan, houd de pagina in de gaten!


  Wat is Herfstherrie?

  Even op survival, even gewoon weer kind zijn!

  Lekker op survival in de Belgische Ardennen. Dat is jezelf overwinnen en je grenzen verleggen. Raften, mountainbiken, boogschieten en door spectaculaire grotten kruipen. Dat is allemaal spannend en heftig… dat is Herfstherrie!

  Je kunt gerust mee, want Herfstherrie wordt georganiseerd in samenwerking met PBN Sports & Adventure. Professionals die er samen op toezien dat je niet over je grenzen gaat en lekker geniet!

  Wie gaan Herfstherrie maken?

  Herfstherrie is voor ongeveer 30 kinderen tussen de 12 en 18 jaar. Het hebben van een handicap of een amputatie is geen enkel probleem. Je moet wel enigszins hersteld zijn van de intensieve behandeling (operatie, kuren of bestraling), want voor Herfstherrie heb je een redelijke conditie nodig. De begeleiding bestaat uit een medisch team (artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeut, etc.) en professionele instructeurs van PBN.

  Wat ga je allemaal doen?

  Herfstherrie is.. abseilen, rotsklimmen, mountainbiken paardrijden, ‘grotten’ (kruipen door een nauwe donkere grot), ‘tokkelen’ (langs een strak gespannen touw naar benenden roetsjen). Verder gaan we boogschieten, eventueel paardrijden en nog veel meer. Herfstherrie is verder ook gewoon een heel gezellig kamp. Spelletjes, video kijken, disco of gewoon lekker kletsen bij het kampvuur.

  Waar gaan we ‘Herrie’ maken?

  Herfstherrie is een week lang te gast op een locatie van PBN: Sportpoint in het plaatje Beffe. Op Sportpoint wordt gekookt, gegeten, en geslapen.

  Wanneer?

  De naam van ons kamp doet het al vermoeden: in de herfstvakantie. Voor het vertrek is er een kennismakingsdag, waar je iedereen alvast leert kennen en vragen kunt stellen.