22 okt 2023 – Vandaag is Herfstherrie 2023 van start gegaan. Een week in de Ardennen voor kinderen met kanker, vol met nieuwe avonturen, nieuwe vriendschappen en natuurlijk herinneringen maken voor het leven. Een mooie groep van maar liefst 33 kinderen gaan genieten van de week van hun leven.

Herfstherrie is een survivalkamp in de Ardennen. Vanzelfsprekend wordt de groep weer begeleidt door vrijwilligers van SKOV alsmede door een medisch team van artsen, verpleegkundigen en een fysiotherapeut. Er wordt gebruik gemaakt van de diensten van een gespecialiseerd bedrijf (PBN Sport & Adventure) voor het professioneel begeleiden van de activiteiten.

Dit jaar is gekozen voor een piraten thema. Dat belooft spannende avonturen en natuurlijk een prachtig slotfeest. We weten zeker dat de kinderen weer een geweldige week tegemoet gaan.

Over SKOV
De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) organiseert sinds 1985 vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Even geen ziekenhuis of vervelende gesprekken, maar weer even lol maken met leeftijdsgenootjes net zoals alle andere vriendjes/vriendinnetjes die niet ziek zijn: dus gewoon weer even kind zijn!

Heel veel plezier gewenst allemaal!

Vrijwilligers en bestuur SKOV


Donatie formulier

Alle door ons georganiseerde activiteiten worden kosteloos aangeboden. Dit is mogelijk dankzij onze sponsoren en het feit dat de stichting voor 100% door vrijwilligers wordt gedragen. We zijn er trots op dat we samen met onze vrijwilligers en partners elke dag het verschil kunnen maken voor kinderen om gewoon weer even kind te zijn.

Steun het werk van Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) met een donatie naar keuze. Dankzij uw financiƫle bijdrage kunnen wij ons werk met enthousiasme voortzetten.