CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Officieel erkend als Goed Doel

De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen is een officieel Erkend Goed Doel door CBF en ANBI. Dat betekent onder meer dat er volledige transparantie is in inkomsten en uitgaven. Het bestuur evenals alle andere vrijwilligers zijn onbezoldigd.

CBF

De stichting is officieel Erkend Goed Doel door het CBF. Erkende Goede Doelen laten zich ieder jaar vrijwillig toetsen door het CBF. Hierdoor geven de Erkende Goede Doelen een krachtig signaal af: wij zijn een professionele sector waar geldverstrekkers gerust aan kunnen geven. Alleen goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen krijgen de Erkenning. Zo kan iedereen ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen:

  • bijdragen aan een betere wereld
  • zorgvuldig omgaan met elke euro
  • verantwoording afleggen
  • zich onafhankelijk laten controleren
Lees meer over CBF op haar website
blank
 

ANBI

De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen is geregistreerd bij ANBI. De stichting is officieel erkend als ANBI stichting door de belastingdienst. We staan voor kwaliteit maar ook zeker voor veiligheid. Alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de SKOV doen dit kosteloos en zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Giften aan Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) zijn aftrekbaar voor de belasting. Lees meer op de website van de belastingdienst.

blank

blank