CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Genieten tijdens Winterkolder

Nadat de Oostenrijkse souvenirs voor het thuisfront gekocht waren in Altenmarkt zijn een aantal kinderen nog gezellig gaan sleeën. De andere kinderen konden in die tijd even wat voor zichzelf doen of zochten elkaar op om iets te ondernemen.

De dinsdagavond werd er een spooky bonte-/quiz avond gehouden. Iedereen was verkleed in het WK thema en gedurende de avond hebben we ons bezig gehouden met 6 verschillende spellen. Elk team was gebrand om te winnen maar uiteindelijk kon maar een team de beste zijn.

De gehele woensdag werd er weer fanatiek geskied en hielden we tussen de middag pauze op het terras bij onze vaste plek op de piste. Eind van de middag kon er op het terras geschminkt worden ter voorbereiding op de après-ski. Direct na het skiën zijn we doorgegleden naar Peppi om daar gezellig met elkaar te zitten en uiteraard ook te dansen. De avond was voor vrije invul en veel kinderen kwamen spelletjes spelen in de gezamenlijke ruimte.

Op donderdagochtend werden we wakker met mist en motregen maar gelukkig klaarde dit gauw op en brak de zon zelfs door. Hierdoor was het uiteindelijk een heerlijke ski dag. Vanavond staat de pizza en disco avond op het programma.

Niemand heeft het leuk zo te zien …. :-).

Wordt vervolgd!

Facebook
LinkedIn