CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

--- Dolle Dingen Dag 11 september 2024
FAMILIEDAG VOOR
KINDEREN MET KANKER
blank

Dolle Dingen Dag 11 september 2024

SAMEN EEN DAG PLEZIER MAKEN MET HET GEZIN!

Dolle Dingen Dag is er voor het hele gezin. Even niet denken aan het ziekenhuis of de volgende behandeling. Gewoon weer even kind zijn en genieten van een gaaf pretpark met je ouders, broertjes en zusjes (iedereen is welkom, leeftijd vanaf 0 jaar)!

0 +

DEELNEMERS

Dolle Dingen Dag

WAT GAAN JULLIE DOEN?

Ontvangst 10.00 uur

Samen met je ouders, broertjes en zusjes wordt je verwacht bij het pretpark. Daar starten we de dag met koffie / limonade en wat lekkers voordat we los gaan met plezier maken vandaag!

Genieten in het pretpark!

Iedereen geniet van het park op zijn of haar eigen manier en tempo. Ga in alle attracties, laat je schminken en vergeet de speciale VIP voorstelling niet. Lunch wordt ook verzorgd!

Afscheid nemen 16.30 uur

Na een volle dag genieten in het park wordt het rond 16.30 uur tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan. Maar voordat jullie gaan krijgen jullie nog een gezonde snack en drinken mee.

VAN DE ONCOLOOG

De SKOV kampen hebben een ongelooflijke meerwaarde voor deze kinderen. Kinderen met kanker moeten soms een dramatische behandeling doorstaan waarmee ze hun zelfvertrouwen kwijt raken, vaak heel veel dingen niet meer kunnen en soms een ledemaat moeten missen.

Op de SKOV kampen komen ze bij elkaar met andere kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt en zien ze weer dat ze dingen zelf kunnen. Je ziet ze echt vaak helemaal als herboren terugkomen van zo’n kamp en er weer tegen aan kunnen. Het heeft een enorme meerwaarde voor het genezingsproces van deze kinderen!
blank
Wouter Kollen
Kinderoncoloog

Vragen

Veel gestelde vragen over Dolle Dingen Dag

Wat leuk dat je met ons mee wilt!
Als het goed is heb je al een uitnodiging gehad om mee te gaan. Je mag namelijk met ons mee als je een uitnodiging hebt gekregen van de contactpersoon van jouw afdeling in het Prinses Máxima Centrum.

Meestal krijg je die uitnodiging automatisch en hoef je daar niets voor te doen. Je kunt ook zelf even een berichtje aan jouw contactpersoon, of hem/haar even aanschieten in het Máxima.

Het is goed om te weten dat medische begeleiding uit het ziekenhuis ook aanwezig is. Er gaan artsen en verpleegkundigen mee die zich allemaal vrijwillig beschikbaar stellen!

De SKOV heeft contactpersonen in het Prinses Máxima Centrum en in bijna alle shared care ziekenhuizen: verpleegkundigen, artsen verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, alle disciplines zijn vertegenwoordigd.

Zij kennen de kinderen en jongeren die onder behandeling zijn, en weten precies welk kamp voor het kind geschikt is. Deze contactpersonen kunnen je alles vertellen over de kampen en activiteiten van de SKOV. Ieder kind, onder behandeling, tot 3 jaar na diagnose krijgt een uitnodiging.

Naast de contactpersonen in het PMC heeft de SKOV ook contactpersonen in bijna alle Shared Care ziekenhuizen. Zij kunnen je ook van alles over onze activiteiten vertellen!

Prinses Máxima Centrum

Chantal van Wegen Peelen

kinderactiviteiten@prinsesmaximacentrum.nl

Jazeker! Klik op deze link om de flyer van Dolle Dingen Dag te downloaden!

blank

UW HULP IS WELKOM

Samen kunnen we het verschil maken in het leven van deze zieke kinderen. Alvast dank!
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00