• Volgende Dolle Dingendag 11 september 2024!


Wat is Dolle Dingendag?

Even een dolle dag, even gewoon weer kind zijn!

Helemaal los in een leuk pretpark. Samen met je ouders, broertjes en zusjes. 

Wie gaan er mee?

Kinderen van 3 tot 12 jaar met hun ouders, broertjes en zusjes. Medische begeleiding uit het ziekenhuis is ook aanwezig.

Wat gaan we doen tijdens Dolle Dingen Dag?

Jullie worden rond 10.00 u verwacht bij het pretpark. We starten de dag met koffie/limonade en wat lekkers. Lunch wordt jullie aangeboden. Iedereen geniet van het park op zijn eigen manier en tempo! Ook is er een speciale VIP voorstelling voor iedereen die mee is met Dolle Dingen Dag. Aan het einde van de dag krijgen jullie nog een gezonde snack en drinken. Om 16:30u gaat iedereen moe maar voldaan naar huis.

Waar gaan we naar toe?

Een pretpark ergens in Nederland. Altijd een park dat iedereen leuk vindt! 

Wanneer?

De Dolle Dingen Dag wordt ieder jaar georganiseerd in de maand mei of juni. Voor de laatste informatie kijk bovenaan deze pagina.

Commissie

Voorzitter: Sanne Jocelyn Hageman

Vice voorzitter en penningmeester: Justin Peetoom

Secretaris: Lion van Brakel

Shared Care contactpersoon: Nathalie van Dooren van Summeren

Sponsor werver en commissielid: Arjen Sijtsma, Elsje Verberkt , Masja Vermeulen-van Bokhorst


Donatie formulier

Alle door ons georganiseerde activiteiten worden kosteloos aangeboden. Dit is mogelijk dankzij onze sponsoren en het feit dat de stichting voor 100% door vrijwilligers wordt gedragen. We zijn er trots op dat we samen met onze vrijwilligers en partners elke dag het verschil kunnen maken voor kinderen om gewoon weer even kind te zijn.

Steun het werk van Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) met een donatie naar keuze. Dankzij uw financiƫle bijdrage kunnen wij ons werk met enthousiasme voortzetten.