CBF Erkend Goed Doel ANBI 100% vrijwilligers

Volg ons

blank

Afsluiting Winterkolder met skiwedstrijd

Op donderdagavond had iedereen z’n mooiste disco outfit aangetrokken. Bij het restaurant aten we pizza en verplaatste iedereen zich daarna naar de dansvloer waar het ene na het andere nummer werd aangevraagd. Er werd fanatiek, gedanst, gezongen, hard gelachen en er werden wat verborgen talenten ontdekt. Daarna ging iedereen snel in de bus terug en naar bed want op vrijdag stond de grote skiwedstrijd op het programma!

Na het ontbijt vertrokken we richting de piste, waar er door de meesten nog even fanatiek geoefend werd. Toen de wedstrijd van start ging kwamen ze een voor over het slalom parcours naar beneden gesjeesd onder luide aanmoediging van de begeleiders en de kinderen. Na de wedstrijd vertrokken alle groepen met de stoeltjeslift omhoog om nog een laatste middag te gaan skiën. Ook nu brak de zon regelmatig even door.

Aan het einde van de middag ging iedereen weer richting het pension en werd er gedoucht, opgeruimd en werden de tassen ingepakt. Toen iedereen zich verzameld had in de eetzaal bekeken we alvast de preview van de kampfilm, prachtig vastgelegd door onze cameraman.

De uitslag van de skiwedstrijd werd voorgedragen en alle skileraren hadden nog lieve woorden voor elk kind. Daarna gingen we eten, ons klaarmaken en namen we afscheid van de “vooruitploeg” die achterbleef om de laatste dingen op te ruimen. Toen er van iedereen afscheid was genomen gingen we naar de bus en zocht iedereen zijn/haar plek op.

De terugreis naar Nederland kon beginnen. Vlak voor 00.00u werd er nog een korte plasstop gemaakt, kon iedereen tandenpoetsen en daarna gingen alle lichten in de bus uit en zijn we in één rit door gereden naar Nederland!

Om 7.30 kwamen we weer aan bij de parkeerplaats in Apeldoorn, waar alle ouders vol verwachting stonden te wachten op hun kind en alle verhalen van een onvergetelijke week! Na ook een afscheid in Apeldoorn ging iedereen moe, maar voldaan richting huis!

Wat een ervaring weer voor deze kinderen. Het zal ze nog lang bij blijven. Heerlijk om gewoon weer even kind te kunnen zijn en met leeftijdgenootjes te kunnen genieten in de sneeuw. Het was TOP!

Facebook
LinkedIn