Vandaag, 12 november, bestaat de SKOV 34 jaar, genoeg reden om hier even bij stil te staan. Al 34 jaar worden er allerlei mooie activiteiten organiseert, met als doel om even geen zorgen te hebben en los te komen van het ziekenhuis. Samen met leeftijdsgenoten en lotgenoten, genieten van leuke activiteiten, kortom ‘gewoon weer even kind zijn’.

Het succes van de SKOV zit hem in de betrokkenheid van de vele vrijwilligers, die zich elk jaar weer inzetten om deze fantastische activiteiten te organiseren. Voor alle leeftijden (3-20 jaar) wordt er iets georganiseerd.

Naast de vrijwilligers zijn er vele sponsoren die elk jaar paraat staan om de SKOV een steuntje in de rug te geven, als het niet met een geld bedrag is dan wel door de bussen, chips, drank of het eten e.d. te sponsoren. SKOV wil alle kinderen, familie, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun tomeloze inzet van de afgelopen 34 jaar! Laten we er met z’n allen voor zorgen dat, zolang er nog kinderen met kanker worden behandeld, we dit nog vele jaren kunnen blijven doen.