Ziezo Zomerzooi (6-12 jaar)

Even lekker zooien, even helemaal los!

 

De “Junior Kamer"

De “Junior Kamer" een jonge ondernemers club uit Brabant heeft ZieZoZomerZooi  een prachtige bedrag van € 1060,--  geschonken.

Namens het hele ZieZoZomerZooi team heel veel dank hiervoor!

  1. Refresco

Ook dit jaar heeft Refresco Benelux B.V., de kinderen van ZieZoZomerZooi, voor de hele vakantie week weer de heerlijke Wicky Fruit water pakjes verzorgd.

De kinderen vonden het super lekker en hebben er volop van genoten!  Heel veel dank aan Refresco voor deze fantastische bijdrage.

  1. John Toy – Raymond LupgensVoor onze traditionele Bingo avond tijdens de ZieZoZomerZooi vakantie week heeft Raymond Lupgens van “Johntoy”  100 fantastische bingo prijsjes geschonken.

Namens alle kindjes en het ZieZoZomerZooi team heel veel dank voor deze super leuke en mooie bijdrage.   Alle kindjes hadden prijs!

De Roparun ondersteunt ZieZoZomerzooi!

De Roparun heeft dit jaar ZieZoZomerzooi ondersteunt met een fantastisch sponsor bedrag van € 37.400,-
Onze dank gaat uit naar het bestuur en alle vrijwilligers die zich hier voor hebben ingezet.

roparun1

Ziezo ZomerZooi is elk jaar weer een verrassing. Vanuit een super gezellig vakantiekamphuis in Brabant doen we te gekke dingen en maken we er met z’n allen een grote feestweek van!

P6194867P6194843

Meer zien of lezen? Bekijk de foto's en verhalen.

Wie gaan er allemaal mee?

Ziezo ZomerZooi is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste, begeleiders en natuurlijk een professioneel medisch team. Iedereen mag met ons mee in wat voor fase je van je behandeling ook  zit. Ook als je full time begeleiding nodig hebt dan organiseren we voor jou een één op één begeleiding.

P6215178P6225200

Wat gaan we doen tijdens Ziezo ZomerZooi?

Een week lang doen we allemaal leuke dingen. Met z’n allen dollen in een pretpark, zwemmen in een heel eigen lekker warm zwembad, een bingoavond, knutselen, verven, disco, bowlen, pony rijden, midgetgolf, super leuke spellen en de onvergetelijke Bonte Avond... Elk jaar komt er iets leuks op locatie zoals bijvoorbeeld een reizende knuffelboerderij, een bekende voetbalclub of… een bekende artiest, dat blijft natuurlijk een grote verrassing!

P6204927P6235284

Waar gaan we naar toe?

Ons super gezellige vakantie kamphuis ligt in Diessen (N. Brabant) 

Wanneer?

Lekker in de zomer in de maand  juni. In de activiteiten agenda vind je de laatste data voor het kamp en kennismakingsdag.

Iets anders?

Ben je tussen de 6 en 10 jaar en wil je met je ouders, broertjes en zusjes een dagje naar het pretpark? Dan is Dolle Dingendag iets voor jou. Ben je 10 of ouder en wil je een weekje zeilen? Kijk dan eens bij Zomerzotheid.