Herfstherrie (12-18 jaar)

Even op survival, even helemaal los!

Lekker op survival in de Belgische Ardennen. Dat is jezelf overwinnen en je grenzen verleggen. Raften, mountainbiken, boogschieten en door spectaculaire grotten kruipen. Dat is allemaal spannend en heftig... dat is Herfstherrie!

Je kunt gerust mee, want Herfstherrie wordt georganiseerd in samenwerking met PBN Sports & Adventure. Professionals die er samen op toezien dat je niet over je grenzen gaat en lekker geniet!

herfstherrie 2013 4herfstherrie 2013 2

Meer zien of lezen? Bekijk de foto's en verhalen.

Wie gaan Herfstherrie maken?

Herfstherrie is voor ongeveer 30 kinderen tussen de 12 en 18 jaar. Het hebben van een handicap of een amputatie is geen enkel probleem. Je moet wel enigszins hersteld zijn van de intensieve behandeling (operatie, kuren of bestraling), want voor Herfstherrie heb je een redelijke conditie nodig. De begeleiding bestaat uit een medisch team (artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeut, etc.) en professionele instructeurs van PBN.

herfstherrie 2013 15herfstherrie 2013 6

Wat ga je allemaal doen?

Herfstherrie is.. abseilen, rotsklimmen, mountainbiken paardrijden, ‘grotten’ (kruipen door een nauwe donkere grot), ‘tokkelen’ (langs een strak gespannen touw naar benenden roetsjen). Verder gaan we boogschieten, eventueel paardrijden en nog veel meer. Herfstherrie is verder ook gewoon een heel gezellig kamp. Spelletjes, video kijken, disco of gewoon lekker kletsen bij het kampvuur.

Waar gaan we ‘Herrie’ maken?

Herfstherrie is een week lang te gast op een locatie van PBN: Sportpoint in het plaatje Beffe. Op Sportpoint wordt gekookt, gegeten, en geslapen.

herfstherrie 2013 9herfstherrie 2013 18

Wanneer?

De naam van ons kamp doet het al vermoeden: in de herfstvakantie. Voor het vertrek is er een kennismakingsdag, waar je iedereen alvast leert kennen en vragen kunt stellen. In de activiteiten agenda vind je de laatste data.

Iets anders?

Zou je zeilen leuk vinden en ben je 14 jaar of jonger? Kijk dan ook eens bij Zomerzotheid. Ben je 14 jaar of ouder en lijkt je zeilen op grote boten leuk? Kijk dan eens bij Zuiderzeevaart. Heb je een arm- of beenamputatie en wil je leren skiën? Dan is Winterkolder echt iets voor jou.