2011 Julianatoren

“Ik heb de hele nacht niet geslapen van de zenuwen!”

Om 8.30 kwamen alle kids met hun broertjes, zusjes en ouders bij het UMCG om te verzamelen voor de bus richting de julianatoren.  Na een voorspoedige reis dankzij buschauffeur Harm kwamen we aan in Apeldoorn.
 
Nadat alle kids de bus uitgestuiterd waren, was het tijd om de tasjes op te halen. Met de shirts aan en de petjes op het park in. Hier en daar kwamen wij als begeleidsters blije kindergezichtjes tegen; “Ik ben in de bootjes geweest!” “ik ben in de achtbaan geweest, ging wel hard hoor” “ga je mee in het spookhuis??”. Het spookhuis was niet voor iedereen even geslaagd, maar plezier hadden we wel. Dat het zonnetje ook van de partij was, maakte het extra fijn.
 
Na een drukke dag was het weer tijd om naar Groningen te vertrekken. Sommige kids hadden extra veel energie van deze dag gekregen en anderen kwamen in diepe slaap in de buggy bij de bus aan.
   
Wij zijn allemaal heel erg trots op onze kleine grote helden en alle lieve broertjes, zusjes, papa’s en mama’s om hun heen!
 
Tot volgend jaar!
Begeleiding UMCG
Monique, Karin, Wilma, Siny en Martina.

Verslag van Jildau (11 jaar)

De orginisatie dolledingendag orgeniseerde dat paar verschillende ziekenhuizen gratis naar Julianetoren konden. Dat waren allemaal kankerpacieenten die meegingen. Die kinderen mochten het heele gezin meenemen.
Ik Jildau heb dat ook gedaan met mijn gezin. Het pretpark julianetoren was erg leuk. Ik ben samen met mijn moeder in een attractie geweest die over de kop ging dat was leuk. Ik ben ook in het reuzenrat geweest samen met mijn broer, zus en zusje dat was erg mooi uitzicht. Ook ben ik in de achtbaan geweest met mijn broer, zus en zusje. Dat ging best snel maar het was egt lache ! Maar in ieder geval het is een leuk pretpark met veel leuke attractie's. ik en mijn gezin hebben ons vermaakt.

Geschreven door Jildau